Solidaritet med Lisa, fängslad i Köln

Den 21 december hängdes en banderoll upp utanför Polytechnic University i Aten i solidaritet med Lisa, anklagad för bankrån i Tyskland.

Den sista 7 juni 2017 blev Lisa dömd till 7 år och 6 månader i fängelse av domaren och åklagaren i Aachen. Nu väntar hon på prövningstillstånd att överklaga domen. Om domstolen accepterar det betyder det att hon så småningom skulle få en andra prövning.

Det faktum att vår kamrat är i fängelse gör oss argare än vad vi redan är, men vi vet att den hämnd som staten utför mot oss gör oss starkare och bekräftar våra idéer.

Vi kommer att fortsätta slåss för att komma ihåg alla våra kamrater i fängelse. Vi har tydligt i åtanke vilka som är våra fiender. Vi är dedikerade att kämpa mot stater, poliser, domare, åklagare och alla som ingår i systemet som förstör människors liv. Vi kommer inte sluta, det handlar om våra liv!

Här är ett litet tecken på solidaritet vår kamrat, men det är också ett krav på att fortsätta med kampen inne i fängelser och på gatorna. Vi lämnar aldrig någon kamrat ensam i statens händer.

Tills alla är fria – styrka, eld, kärlek och kamp!

Vi vill ha henne fri, vi vill ha henne på gatorna!

För anarki!

 

Skriv till Lisa:

Lisa, nr 2893/16/7

Justizvollzuganstanlt (JVA) Köln

50827 Köln (Tyskland)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s